Personalparkering Kungälvs sjukhus

Här hittar du information om personalparkering vid Kungälvs sjukhus.

Personalparkeringar är skyltade med "tillstånd erfordras" och ska endast användas av personal inom Västra Götalandsregionen under arbetstid. Du behöver ett Whoosh-tillstånd för att parkera på personalparkeringar. Whoosh-tillståndet gäller bara för personalparkeringar. 

Det finns inte någon garanti för att du alltid hittar en plats direkt. Vissa tider är det färre lediga platser än annars, exempelvis när två arbetspass överlappar varandra mitt på dagen. Oftast finns då platser lite längre bort än normalt.

Parkeringstillstånd

Ett parkeringstillstånd är giltigt i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

50 kronor. Hela dygnet, alla dagar.

Natt och helg

30 kronor. Klockan 18-8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag.

Papperstillstånd tillsammans med Whoosh-tillstånd

Från och med 1 december 2017 krävs ett giltigt parkeringstillstånd (i papper) i bilens vindruta tillsammans med ett giltigt Whoosh-tillstånd för personal som parkerar vid Kungälvs sjukhus. 

Tänk på att flytta papperstillståndet mellan bilarna om du har fler än en bil. Det är viktigt att du skrivit upp de registreringsnummer på framsidan av tillståndet som är kopplat till ditt Whoosh-tillstånd på papperstillståndet. Du får skriva två registreringsnummer på varje papperstillstånd. Det är inte tillåtet att kopiera papperstillståndet.

 

Kundtjänst

Telefonnummer

Support för Whoosh


Senast uppdaterad: 2018-03-22 14:51