Personalparkering Mölndals sjukhus

Här hittar du information om personalparkering vid Mölndals sjukhus.

Personalparkeringar är skyltade med "Personal, Giltigt P-tillstånd erfordras" och ska endast användas av personal inom Västra Götalandsregionen under arbetstid. Du behöver ett digitalt personaltillstånd för att parkera på personalparkeringar. Personaltillståndet gäller bara för personalparkeringar.  

Det finns inte någon garanti för att du alltid hittar en plats direkt. Vissa tider är det färre lediga platser än annars, exempelvis när två arbetspass överlappar varandra mitt på dagen. Oftast finns då platser lite längre bort än normalt.

Parkeringstillstånd

Ett parkeringstillstånd är giltigt i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

400 kronor. Hela dygnet, alla dagar. 

Natt och helg

240 kronor. Klockan 18–8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag.

Här kan du parkera

Gamla parkeringshuset 

Det gamla parkeringshuset ligger i närheten av akuten. Personal kan parkera på halva plan två och hela plan tre, vardagar klockan 12.00-8.00 och dygnet runt på helger. Följ skyltning på plats!

Nya parkeringshuset 

Nu har det nya parkeringshuset på Ågatan öppnat. Parkeringshuset är till personal som har ett giltigt behörighetskort inom VGR. Alla plan är till för personal. 

Parkering på fler adresser

Ett parkeringstillstånd för Mölndals sjukhus är även giltigt på Östra sjukhuset, Högsbo sjukhus och Sahlgrenska sjukhuset. 

Du kan även parkera på följande adresser med tillståndet: 

  • Torggatan, Mölndal
  • Järnvägsgatan, Mölndal
  • Wallinsgatan, Mölndal

Parkering gäller på markerade parkeringsplatser. 

Kundtjänst

Telefonnummer

Support för Parkera VGR

Senast uppdaterad: 2018-12-07 15:15