Personalparkering Angereds Närsjukhus

Här hittar du information om personalparkering vid Angereds Närsjukhus.

På Angereds Närsjukhus gäller speciella regler för personalparkering. Du hittar information om det på Angereds Närsjukhus intranät. Du behöver ansöka om parkeringstillstånd hos sjukhuset och få ett kort till dig. Parkeringskortet är endast giltigt tillsammans med ett Whoosh-tillstånd. Kontakta sjukhuset vid eventuella frågor.

Angereds Närsjukhus intranät

Personalparkeringar är skyltade med "tillstånd erfordras" och ska endast användas av personal inom Västra Götalandsregionen under arbetstid. Du behöver ett Whoosh-tillstånd för att parkera på personalparkeringar. Whoosh-tillståndet gäller bara för personalparkeringar. 

Det finns inte någon garanti för att du alltid hittar en plats direkt. Vissa tider är det färre lediga platser än annars, exempelvis när två arbetspass överlappar varandra mitt på dagen. Oftast finns då platser lite längre bort än normalt.

Parkeringstillstånd

Ett parkeringstillstånd är giltigt i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

300 kronor. Hela dygnet, alla dagar.  

Natt och helg

180 kronor. Klockan 18–8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag. 

Kundtjänst

Telefonnummer

Support för Parkera VGR

Senast uppdaterad: 2018-08-07 14:04