Personalparkering Uddevalla sjukhus

Här hittar du information om personalparkering vid Uddevalla sjukhus.

Personalparkeringar är skyltade med "tillstånd erfordras" och ska endast användas av personal inom Västra Götalandsregionen under arbetstid. Du behöver ett Whoosh-tillstånd för att parkera på personalparkeringar. Whoosh-tillståndet gäller bara för personalparkeringar. 

Det finns inte någon garanti för att du alltid hittar en plats direkt. Vissa tider är det färre lediga platser än annars, exempelvis när två arbetspass överlappar varandra mitt på dagen. Oftast finns då platser lite längre bort än normalt.

Parkeringstillstånd

Ett parkeringstillstånd är giltigt i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

50 kronor. Hela dygnet, alla dagar. 

Natt och helg

30 kronor. Klockan 18–8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag.

Parkera på fler sjukhus

Ett parkeringstillstånd för Uddevalla sjukhus är även giltigt på Norra Älvsborgs Länssjukhus.

Papperstillstånd tillsammans med Whoosh-tillstånd

Från och med 2 april 2018 krävs ett giltigt parkeringstillstånd (i papper) i bilens vindruta tillsammans med ett giltigt Whoosh-tillstånd för personal som parkerar vid Uddevalla sjukhus. 

Tänk på att flytta papperstillståndet mellan bilarna om du har fler än en bil. Du får skriva två registreringsnummer på varje papperstillstånd. Det är viktigt att du på framsidan av papperstillståndet skriver upp de registreringsnummer som även är kopplade till ditt Whoosh-tillstånd.

Från och med 17 mars kan du hämta ett papperstillstånd i centralreceptionen på Uddevalla sjukhus. Du behöver ta med dig ditt TjänsteID-kort samt visa att du har ett giltigt Whoosh-tillstånd. Det är inte tillåtet att kopiera papperstillståndet.

OBS! Du behöver bara ha ett papperstillstånd om du köper parkeringstillstånd för Uddevalla och parkerar på Uddevalla sjukhus. Personal på NÄL som köper tillstånd för NÄL och parkerar på Uddevalla sjukhus behöver inte ha ett papperstillstånd. 

Kundtjänst

Telefonnummer

Support för Whoosh

Senast uppdaterad: 2018-03-22 14:56