Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Externt inhyrda lokaler

fastighet närhälsan öckerö

Inom område Fastighetsförvaltning på Västfastigheter finns enheten Externt inhyrda lokaler. Vårt uppdrag är att stötta verksamheter som hyr lokaler från externa fastighetsägare med allt från hyresfrågor till hjälp i samband med om- eller nybyggnadsprocesser. Lokalfrågor ska alltid lösas i samråd med Västfastigheter.

Huvuddelen av Västra Götalandsregionens verksamhet sker i egna lokaler. Men det finns ibland behov av att hyra lokaler av externa fastighetsägare. Västfastigheter har en samordnande roll när det gäller förhyrning av externa lokaler. Vi har en god överblick över regionens fastigheter, kunskap om hyresmarknaden och ansvar för att regionens verksamheter har tillgång till ändamålsenliga lokaler.

Även verksamheter som hyr lokaler av externa fastighetsägare har ibland behov av om- eller nybyggnation. Enheten Externt inhyrda lokaler stöttar under planerings- och byggprocessen.

Har du frågor om externt inhyrda lokaler? Under Kontakt finns information om vem som är ansvarig för vilket område inom regionen.

Senast uppdaterad: 2019-11-13 13:52