Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hållbarhetsplanen

För att kunna arbeta både kreativt och strukturerat med hållbarhetsfrågor tog vi fram en hållbarhetsplan. Planen ger oss förutsättningar att arbeta systematiskt och gör det enklare att med öppenhet för nya innovationer och idéer utveckla vårt hållbarhetsarbete. I hållbarhetsplanen ingår fem fokusområden, som spänner över ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Tillsammans skapar vi hållbara miljöer

Vi är en stor och ledande aktör i byggbranschen. Därför har vi ett ansvar att gå i täten, ställa krav och påverka utvecklingen mot ett hållbart samhälle. Vi behöver alltså arbeta för en hållbar utveckling ur både ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv.

I magasinet Hållbara miljöer har vi tagit fram exempel på hur vi arbetar för att bli mer hållbara. Här kan du till exempel läsa om hur man genom att sätta patienten i fokus börjat jobba på ett helt nytt sätt med förlossning och neonatalvård på Skaraborgs sjukhus i Skövde, hur vi utvecklar användningen av sol‑ energi och vad vi gör för att minska energianvändningen vid nybyggnation och i verksamheterna som använder fastigheterna. 

Läs magasinet Hållbara miljöer. 

Senast uppdaterad: 2018-04-05 16:10