Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Beställning av skyltar inom VGR

Västra Götalandsregionen (VGR) har en egen skyltenhet i Göteborg som Västfastigheter har ansvar för. För att vara heltäckande och kunna erbjuda skylttjänster till hela VGR har Västfastigheter förutom den egna enheten även upphandlat externa leverantörer.

Så här beställer du skyltar                     

Du beställer dina skyltar via vårt beställningssystem.

Innan du kan beställa via systemet behöver du registrera dig. Är du som kund redan registrerad använder du dig av din nuvarande behörighet.

När du gjort din beställning säkerställer Västfastigheter att skyltarna tillverkas enligt VGR:s riktlinjer och anvisningar. Om du önskar kan vi eller vår externa leverantör besöka dig för att gå igenom beställningen på plats.

När skyltförslaget är klart skickas det till dig i pdf-format via mejl. Vi skickar även ett kostnadsförslag om du önskar. När förslaget godkänts kommer vi överens om en leveranstid. Räkna med att större projekt tar längre tid.

Vid frågor om din beställning, kontakta kundtjänst på Västfastigheter 010-441 35 00.

Senast uppdaterad: 2019-11-20 10:17