Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu byggs ny gång- och cykelbro över Mölndalsån!

Publicerad:

Augusti kommer med byggstart för en helt ny bro över Mölndalsån för gående och cyklister. Att ta sig över ån mellan Södra Ågatan och Mölndals sjukhus blir både smidigt och säkert.

Mölndals stad förbättrar och för flera projekt går nu startskottet. Den gamla gångbron ”Lasarettspången” rivs och ersätts med en helt ny. Under en längre tid har gamla Lasarettspången varit avstängd och en tillfällig bro har varit inhyrd av Mölndals kommun. Nu påbörjas byggnation av den nya bron för gående och cyklister som på ett smidigt sätt kan ta sig över ån till och från Mölndals sjukhus. Förutom brobygget blir det ombyggnad på en del av Södra Ågatan. En gång- och cykelväg ska också byggas mellan den nya bron och den befintliga gång- och cykelbron över E6.

Begränsad framkomlighet för trafik augusti till november

Byggnationsarbetena pågår augusti till november 2019 och trafiken påverkas med begränsad framkomlighet. Under kortare perioder kommer en del av Södra Ågatan, förbi arbetsområdet, att stängas för trafik. I slutet av november beräknas allt vara klart.

Kundtjänst

Vid eventuella driftstörningar eller behov av parkeringshänvisning, kontakta:
Västfastigheters kundtjänst 
Tel 010-441 35 00

vastfastigheter.kundtjanst@vgregion.se

Karta för utskrift.pdf

Publicerad: