Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tillfälliga omstruktureringar avseende Personalparkering Östra Sjukhuset

Västfastigheter informerar om tillfälliga omstruktureringar avseende personalparkering Östra Sjukhuset Regionstyrelsen för Västra Götalandsregionen fattade den 16 april beslut om avgiftsfri personalparkering i syfte att minska smittspridningen under pågående pandemi som efter omprövning gäller fram till den 31 december 2020. Detta beslut i kombination med att pågående projekt har behövt stänga ned 40 parkeringsplatser vid parkering P4 har ökat trycket på kvarvarande personalparkeringsplatser.......

Västfastigheter informerar om tillfälliga omstruktureringar avseende personalparkering Östra Sjukhuset

Regionstyrelsen för Västra Götalandsregionen fattade den 16 april beslut om avgiftsfri personalparkering i syfte att minska smittspridningen under pågående pandemi som efter omprövning gäller fram till den 31 december 2020. Detta beslut i kombination med att pågående projekt har behövt stänga ned 40 parkeringsplatser vid parkering P4 har ökat trycket på kvarvarande personalparkeringsplatser.

Västfastigheter kommer att tillfälligt skylta om 39 platser på parkering P13 utanför besöksgaraget till personalparkering. MC-platserna parkering P3 tas ned för säsongen. Vidare finns ofta tillgängliga personalplatser på parkering P12.  

Samtliga åtgärder är temporära under rådande Regionstyrelsebeslut och effekten på besökarnas tillgänglighet till vården kommer kontinuerligt att följas upp så att den primärt är säkerställd.

Samtliga förändringar kommer att skyltas om onsdagen den 21 oktober.

Nedan bild visar tillgängliga personalparkeringsytor vid Östra Sjukhuset.

image.png
Senast uppdaterad: 2020-10-21 11:19