Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Har du giltigt parkeringstillstånd? Utökad kontroll av fordon parkerade på personalparkeringar utförs vid Sahlgrenska sjukhuset

Publicerad:

I samarbete med Västfastigheter kommer Göteborgs Stads Parkering att utföra en större kontroll av parkeringstillstånd för fordon parkerade på personalparkeringar tillhörande Sahlgrenska sjukhuset.

Göteborgs Stads Parkering ansvarar för parkeringsövervakning vid Sahlgrenska sjukhuset och tillsammans med Västfastigheter kommer en intensifierad kontroll av giltiga parkeringstillstånd för fordon som är parkerade på personaltillståndsytorna att utföras. Detta sker vecka 6 och 7.

Behöver du köpa personalparkeringstillstånd?

För information om hur du som personal köper parkeringstillstånd, vänligen besök Västfastigheters webbplats: www.vastfastigheter.se När webbsidan visas, klicka på bilden för Parkera VGR - ny betaltjänst för personalparkering.


Publicerad: