Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Underhållsarbete i parkeringshuset Dubbeldäckaren påverkar parkeringsmöjligheter

Publicerad:

Ny belysning och förbättring av miljön är på agendan när Göteborgs Stads Parkering ska utföra underhållsarbete i parkeringshuset Dubbeldäckaren, Sahlgrenska sjukhuset. Arbetet kommer att medföra begränsad tillgång till parkeringsplatser för personal, men lösningar finns.

Med start 9 september utförs underhållsarbetet och delar av ytan i parkeringshuset stängs av. Tillgången till parkeringsplatser för personal kommer därför att bli begränsad, men i mån av plats går det att fortsätta parkera i Dubbeldäckaren. Är Dubbeldäckaren fullbelagd finns parkeringsmöjligheter vid p-husen Ehrenströmsgatan samt Per Dubbsgatan (plan 4). Göteborgs Stads Parkering hoppas på överseende under det pågående arbetet och att det inte ställer till problem.

Datum och tider när underhållsarbetet pågår

9–20 september (klockan 6.30–16.30)
Nedre infarten och plan 1, 2, 3, 4 är avstängda
23 september4 oktober (klockan 6.30–16.00)
Övre infarten och plan 5, 6, 7 är avstängda

Kontakt

För frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst för Göteborgs Stads Parkering, telefon 031-774 37 00 (öppet måndag till fredag 8.00 –16.30).


Publicerad: