Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Personalparkeringar vid SÄS Borås öppnas och blir tillgängliga för besökare

Publicerad: Uppdaterad:

Västfastigheter informerar att personalparkeringsområde P4 samt utökad del av P6 kommer att skyltas om och blir tillgängliga för besökare från och med 1 mars 2019.

Besökare till Borås sjukhus har stort behov av parkeringsplats med närhet till huvudentrén och akutmottagningen. För att öka parkeringsmöjligheterna öppnas intilliggande personalparkering P4 samt utökad del av P6, vilka blir tillgängliga för både personal och besökare. Parkeringsplatserna skyltas om till besöksparkeringar och personal kommer att kunna parkera på besöksplatserna under tidsintervallet 12-08. Övrig tid (innan klockan 12 och efter klockan 08) är besöksparkeringen endast tillåten för besökare. Dagpersonal som vanligtvis finner parkeringar på P4 och P6 hänvisas till övriga personalytor och Björkängsgaraget.

Anledningen till förändringen är att det är en ökad efterfrågan på besöksparkeringar samt att efterfrågan på personaltillstånd har minskat. Hänsyn har också tagits till kvälls- och nattpersonal, som får kortare väg till sitt fordon på kvällstid med tillgång till närliggande parkeringar.

Karta med parkeringar (inkl. P4 och P6) SÄS Borås


Publicerad: