Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyheter

Aktuellt på Norra Älvsborgs Länssjukhus

Linjemålning av parkeringsplatser på NÄL kommer att utföras under vecka 27 och 28. Arbetet utförs tidig morgon samt under helg för att minimera störande påverkan av sjukhusets verksamhet.

Aktuellt hos Västfastigheter

På torsdag den 19 september utförs linjemålning av parkeringarna vid Björkängsvallen på Södra Älvsborgs sjukhus Borås
Den 19 september utförs linjemålning av parkeringarna vid Björkängsvallen på Södra Älvsborgs sjukhus Borås. Under pågående arbete ber vi personal som börjar arbeta på morgonen att parkera i Björkängsgaraget. Kvällspersonal får gärna nyttja övriga parkeringsytor i så stor utsträckning som möjligt så att parkeringsytan vid Björkängsvallen hålls fri för arbetet. Se karta och mer info nedan.
Underhållsarbete i parkeringshuset Dubbeldäckaren påverkar parkeringsmöjligheter
Ny belysning och förbättring av miljön är på agendan när Göteborgs Stads Parkering ska utföra underhållsarbete i parkeringshuset Dubbeldäckaren, Sahlgrenska sjukhuset. Arbetet kommer att medföra begränsad tillgång till parkeringsplatser för personal, men lösningar finns.
Reservkraftsprov vid SÄS Borås genomförs tisdagen den 3 september
Tisdagen den 3 september mellan klockan 06:10 till 07:10 kommer Västfastigheter vid SÄS Borås att prova reservkraftssystemen för elförsörjningen. Syftet är att säkerställa el-funktionerna.
Senast uppdaterad: 2018-04-04 15:52