Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Personalparkering, SÄS Borås: Välj parkeringsplats utifrån tid

Vi vill be personal att tänka på att inte parkera i parkeringshuset vid huvudentrén på SÄS Borås mellan klockan 8.00-10.30. Då hänvisar vi istället till Björkängsgaraget. Parkeringstiden för personal i p-huset vid huvudentrén är klockan 10.30-8.00.

Den senaste tiden har vi fått ett ökat antal besökare som hört av sig till oss angående bristen på parkeringsplatser under morgonen i p-huset vid huvudentrén på SÄS Borås. Våra mätningar visar att det är fullt eller ett fåtal platser kvar i p-huset vid huvudentrén.

Vi vet om att det finns personal som väljer att betala avgift mellan klockan 8.00-10.30 och som sedan står kvar resten av dagen med Whoosh-tillståndet. Därför vill vi be personal som kommer mellan 8.00-10.30 att istället ställa sig i Björkängsgaraget. Där visar våra mätningar att det finns cirka 100 platser för personal vid olika tider under dygnet.

Vi hoppas det finns en samsyn om att prioritera parkeringarna för besökare och patienter i första hand.

Kundtjänst

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2018-05-09 06:25