Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba här

Vi är idag cirka 500 medarbetare som bland annat arbetar som drifttekniker, ekonomer, fastighetsförvaltare, ingenjörer, fastighetsutvecklare, projektledare och tekniska förvaltare.

Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Våra anställningsvillkor ger dig trygghet och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Dina förmåner

Som anställd har du flera förmåner som är gemensamma för alla anställda i Västra Götalandsregionen.

Förmåner i Västra Götalandsregionen

Kompetensutveckling

Hos oss finns möjligheten att utvecklas genom olika karriärsutvecklingsprogram. Du kan till exempel börja som biträdande förvaltare för att så småningom få rollen som förvaltare. 

Trainee-program

Under perioder finns det möjlighet till anställning som trainee hos oss via Framtidens Samhällsbyggare. Framtidens Samhällsbyggare är ett branschöverskridande program inom samhällsbyggnadssektorn som anordnas av CMB. 

Information om Framtidens samhällsbyggare 

Likabehandling

Vi arbetar för att vår arbetsmiljö ska vara fri från diskriminering och trakasserier. Hos oss råder nolltolerans mot diskriminering, kränkningar och trakasserier.

För oss är det viktigt att ta tillvara på den mångfald av kompetens och erfarenhet som finns hos våra medarbetare. Vi ser mångfald som en tillgång och som ett sätt att skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö. 

Senast uppdaterad: 2019-04-15 09:00