Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Teknikchef i område Öst

Per Värmsjö, teknikchef i område Öst berättar mer om sin roll.

Som teknikchef är jag ansvarig för den tekniska försörjningen av våra sjukhus. Det innebär att tekniken ska fungera bra och att vi är rustade för framtiden när vi gör om- eller tillbyggnader på sjukhusen. Vi ska ha uppdaterad teknik som är robust, tillförlitlig och fungerar som den ska. Alla ska kunna lita på att tekniken fungerar som den ska på ett sjukhus.

Det är ett roligt och varierande jobb jag har. Det bästa är just variationen mellan teknik och ledarskap som jag gillar mycket. Det är även kul att det pågår så mycket utveckling och förändringar – både inom tekniken men även inom organisationen och våra processer - vi drivs verkligen framåt. Vi växer också, blir fler och mer dynamiska.

En annan sak jag gillar är alla samarbeten och möten med medarbetare, kunder och samarbetspartners. I min roll växlar samarbetena mellan att diskutera specifika projekt, till att prata om ett sjukhus framtida utveckling eller ta fram rutiner för hur vi ska arbeta kring en fråga.

Gillar du teknik och utveckling, då är Västfastigheter perfekt

Västfastigheter är en otroligt spännande arbetsplats med många utmanande arbetsuppgifter. Gillar du teknik, utveckling och att det händer grejer så är Västfastigheter perfekt! Här finns massor att göra, ett stort engagemang, kunniga medarbetare och det är en social och trevlig arbetsplats. 

Vi har hög ambitionsnivå när det gäller teknik och energi, vilket är väldigt kul och utvecklande. Här jobbar inte en teknisk förvaltare så mycket med att förvalta i bemärkelsen bevara och behålla, utan vi utvecklar och driver sjukhusen framåt med hjälp av nya, smarta energi- och tekniklösningar.

Senast uppdaterad: 2016-06-15 11:50