Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Student

Vi knyter gärna kontakt med dig redan under din studietid. Hos kan du göra praktik, jobba vid sidan av dina studier och skriva ex-jobb.

Praktik

Klart att du ska praktisera hos oss. På Västfastigheter kan du jobba med många olika delar som rör våra fastigheter såsom teknik, projektledning, förvaltning, miljö, energi, driftteknik och säkerhet. För LIA (Lärande i arbete) har vi just nu framförallt möjlighet att ta emot dig som utbildar dig till till fastighets- och energitekniker, fastighetsingenjör, byggprojektör eller säkerhetssamordnare.

Trainee-program

Under perioder finns det möjlighet till anställning som trainee hos oss via Framtidens Samhällsbyggare. Framtidens Samhällsbyggare är ett branschöverskridande program inom samhällsbyggnadssektorn som anordnas av CMB. 

 Jobb vid sidan av dina studier

Vi erbjuder olika anställningsformer som du kan kombinera med dina studier på eftergymnasial nivå. Exempel på anställning kan vara studentmedarbetarskap upp till 15 timmar i veckan eller sommaranställning inom ditt utbildningsområde.

Samtliga tjänster utannonseras på vår webbplats. Efter att du har avslutat studier inom naturvetenskap eller teknik på gymnasienivå kan du testa på att arbeta som ingenjör genom Tekniksprånget.

Feriepraktik

Varje år har du som går i gymnasiet möjligheten att söka sommarjobb (feriepraktik) inom Västra Götalandsregionen. Vi vill ge dig som är ung och nyfiken en chans att prova ett av våra yrken och kanske hitta din framtida arbetsplats. 

Ex-jobb

Hos oss finns det möjlighet att skriva ex-jobb.  Vi matchar din inriktning på ex-jobb med rätt verksamhet hos oss. Om vi har möjlighet att ta emot dig, hör vi av oss.

Arbetsmarknadsdagar på högskolor och universitet

Varje år finns vi på plats och besöker arbetsmarknadsdagar på olika högskolor och universitet för att möta er studenter och berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda. Hoppas vi ses!

Zara Thageson

HR-specialist
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2017-10-11 11:08