Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Anmäl behov av ny konst

Om du är anställd i Västra Götalandsregionen och ska anmäla behov av konst för en verksamhet i organisationen, så har du kommit rätt.

Behov av konst kan uppstå inom en verksamhet som ska flytta, renovera eller bygga nytt. En verksamhet kan också vilja ha förändring av en konstkollektion som redan finns. Konsten är kostnadsfri.

Konstenheten besöker verksamhetna för att förstå vårdmiljön och lokalerna. Färger, ljus och möblering påverkar vilken konst som väljs. Vi tittar på gemensamma utrymmen som besöks- och undersökningsrum, väntrum, konferensrum, korridorer. Sedan föreslår vi en konstkollektion.

Anmäl behov av konst i god tid

Om anmälan gäller en flytt, om- eller nybyggnation ska du anmäla i god tid.

Anmälningarna prioriteras enligt följande:
1. Verksamheter som flyttar, bygger om eller saknar konst
2. Verksamher som vill byta konst

Kontaktperson för konst

Varje arbetsplats med konst från oss ska utse en person som blir konstenhetens kontaktperson i samband med pågående konstärende eller andra händelser som rör konsten. 

Vill du veta mer eller har  frågor om konsten på din arbetsplats? Mejla oss: konstenheten@vgregion.se

Vill du se exempel på utplacerad konst eller få inblick i vårt dagliga arbete? Följ oss på instagram: @konstenheten_vastfastigheter 

Vid behov av ny konst

Anmälan sker via särskilt formulär efter inloggning på Weblord enligt nedan.

Gör din felanmälan eller beställning i Weblord

Beställ inlogg till Weblord

Beställ inloggning i Weblord

 

Senast uppdaterad: 2021-06-22 15:27