Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Bild- och mönsteruppdrag

Publicerad: Uppdaterad:

Konstenheten annonserar nu ett bild- och mönsteruppdrag för att bidra till att skapa konstnärligt kvalitativa miljöer.

Bilder och mönster ska utformas för att möjliggöra flera användningsområden och kunna appliceras på olika material och ytor, både interiört och exteriört. De ska kunna anpassas till olika skalor och kan bestå av former eller illustrativa bildelement som upprepas och rapporteras i mer eller mindre regelbundna sekvenser.

Tio kreatörer (konstnärer/formgivare/illustratörer/fotografer) kommer att bjudas in för att lämna skissförslag där varje förslag ska bestå av 3-5 olika idéer för bild/mönster. Det kan vara en sammanhängande kollektion eller i fristående delar. De som bjuds in förväntas skapa idéer till mönster/bilder riktade både till barn och vuxna, det kan vara förslag som passar alla åldrar eller något/några av förslagen riktade specifikt till en viss åldersgrupp.

Parallella skissarvoden: tio kreatörer á 30 000 SEK exklusive moms

Arvode för uppdrag: upp till sex kreatörer erhåller á 60 000 SEK exklusive moms per vald kollektion bild/mönster om 3-5 delar.

Kvalificering

Sökande ska:

  • vara professionellt yrkesverksam konstnär/formgivare/illustratör/fotograf
  • ha en högskoleexamen inom sitt område, eller motsvarande erfarenhet
  • vara registrerad för F-skatt, alternativt arbeta via företag med F-skatt

Tidsram

Färdigställande planeras v 36 2021

Anbudsansökan

Mer information om konstuppdraget finns i upphandlingssystemet. Sista datum för anbudsansökan är den 7 mars. Frågor ställs via upphandlingssystemet.

 

 

Publicerad:
Uppdaterad: