Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SKÖVDE: Förändring rörande personalparkering Skövde fr.o.m. 6/12

Viktig information till personal i Skövde, angående parkeringsplatser på grusplanen utanför Paviljongen och nya tandvårds- och mottagningshuset (TM-huset). Från och med 6 december krävs ett särskilt tillstånd för att parkera där.

Ytan som avses är de inringade områden på bilden. Det är parkeringar avsedda enbart för ASP-projektet. Fram tills nu har vi inte behövt nyttja dessa fullt ut då vi har haft gott om parkeringar på andra sidan av bygget.

Av denna anledning har vi inte sett ngn anledning till att ”lappa” övriga bilar som parkerar där.

Men fr o m måndag 6/12 så stänger parkeringen på andra sidan, då marken där ska göras i ordning. Detta innebär att entreprenörerna istället kommer att parkera i inringade områden.

OBSERVERA: För att stå där krävs alltså ett speciellt parkeringstillstånd som utfärdas av Västfastigheter och som inte är detsamma som SkaS personal kan köpa i appen Parkera VGR. 

Istället hänvisas personal vid SkaS till övriga personalparkeringar.

Senast uppdaterad: 2021-12-02 10:45