Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ändrade förutsättningar kring personalparkering vid Angereds Närsjukhus

Från den 1 januari 2022 har Sjukhusen i väster beslutat att upphöra med den behovsprövning som utförts inför möjligheten att nyttja garaget vid Angereds Närsjukhus.

Möjlighet att köpa tillstånd i garaget öppnas istället för all personal som har sin hemvist vid Angereds Närsjukhus. Antalet tillstånd per månad kommer att begränsas till 80 månadstillstånd tillgängliga för köp inom Parkera VGR. Vidare tas möjligheten till automatisk månadsförlängning bort för att öppna upp för fler att kunna ta del av tillstånden.

Västfastigheter inför även 5 stycken dygnsplatser i garaget för den personal som väljer att ta bilen enstaka dagar. Även dessa är begränsade till 5 i antalet per dag och kommer att vara separat skyltade ”Särskilt tillstånd, Personal, Dagstillstånd”.

Parkering i garaget är fortfarande enbart tillåtet under garagets öppettider, vardagar mellan klockan 05:45 – 20:30. Kvällar, nätter och helger råder parkeringsförbud.

Senast uppdaterad: 2021-12-02 11:23