Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fri personalparkering för sjukhuspersonal i VGR

Publicerad:

Personal vid sjukhusen inom Västra Götalandsregionen får fortsatt kostnadsfri personalparkering fram till den 31 december 2021. Det beslutade Regionstyrelsen idag. Samtidigt togs beslut om att möjligheten till fri parkering upphör från och med den 1 januari 2022 då avgift åter kommer tas ut vid personalparkeringarna. Avgiftsnivån kommer vara fortsatt oförändrad under 2022.

Med anledning av covid-19 är det många av sjukhusens medarbetare som har nya och ibland oregelbundna arbetstider. Syftet med beslutet om fri personalparkering är att göra det enklare för de som behöver ta egen bil till jobbet på grund av smittrisken.

Den kostnadsfria personalparkeringen gäller tillfälligt till och med 31 december 2021. Beslutet gäller vid de sjukhus där personalparkeringen förvaltas av Västra Götalandsregionen genom Västfastigheter. Samtidigt togs beslut om att möjligheten till fri parkering upphör från och med den 1 januari 2022 då avgift åter kommer tas ut vid personalparkeringarna. Avgiftsnivån kommer vara fortsatt oförändrad under 2022.

Här hittar du frågor och svar samt mer information om de kostnadsfria parkeringstillstånden.

Publicerad: