Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information kring fri personalparkering VGR gällande Angereds Närsjukhus

Regionstyrelsen beslutade den 14 december kring fortsatt kostnadsfri personalparkering vid sjukhusen inom Västra Götalandsregionen fram till 31 mars 2022.

För att ta del av detta vid Angereds Närsjukhus har det skapats ett separat tillstånd då dem tidigare prioriteringslistan som reglerat tillträde till garaget upphör vid årsskiftet.

Som personal kan man från och med idag i Parkera VGR hämta hem tillståndet ANS Covid-19 som är det tillstånd som kommer gälla för parkering i garaget vid Angereds Närsjukhus fram till den 31 mars 2022. Det finns sammanlagt 80 tillstånd tillgängliga.

För dig som köpt tillstånd i förväg för perioden januari-mars kommer detta tillstånd att avslutas och kan heller inte omvandlas till ovan ANS Covid-19 tillstånd utan detta måste hämtas separat ur systemet.

 

Senast uppdaterad: 2021-12-16 08:02