Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Information - Förändring parkeringssystem - Angereds Närsjukhus

Västfastigheter informerar om att systemet för att köpa parkeringstillstånd vid Angereds Närsjukhus kommer att förändras från den 15 november 2023.

Förändringen sker för att ge fler möjlighet till att köpa parkeringstillstånd för uppställning i garaget. Nuvarande system medger förbokning av tillstånd vilket i systemet låser upp platser även föregående månad vilket ger ett falskt underskott av parkeringsplatser som är tillgängliga.

Förändringen innebär att man från den 1 november inte kommer kunna förköpa parkeringstillstånd och samtliga tillstånd som förköpts från den 15 november och framåt kommer att makuleras centralt.

Det kommer initialt att finnas 80 tillstånd, samma antal tillstånd som parkeringsplatser per månad och varje användare har möjlighet att köpa ett tillstånd som börjar gälla från försäljningsdatum. När maximalt antal sålda tillstånd för garaget uppnås kommer man som användare att erbjudas plats i väntelistan för kommande lediga tillstånd.

Placering i väntelistan följer kösystem och man kommer kunna följa sin köplats i listan och erbjuds möjlighet att köpa tillstånd utifrån köplats. Samma system kommer att införas vid Högsbo Närsjukhus i samband med inflyttning.

Vi är medvetna om att det för många blir en stor förändring men vi kan inte behålla nuvarande system mot bakgrund av att det inte ger möjlighet att nyttja garagets fulla kapacitet.

Senast uppdaterad: 2023-10-20 14:53