Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Information Sahlgrenska sjukhuset

Västfastigheter och Parkeringsbolaget Göteborg har under en längre tid fått in anmälningar om att fordon framförs hastigt och olämpligt på väg upp till personalparkeringen vid plan 5 i Per Dubbs garaget. Arbetsmiljön för de som städar i garaget påverkas samt risken för skador och kollisioner är högst föreliggande. Vidare påverkas trafikmiljön på utsidan i anslutning till garaget där fotgängare, cyklister, kollektivtrafik och bilister ska samverka. Västfastigheter uppmanar VGRs personal till försiktighet och dämpa hastigheten vid framförande av fordon i Per Dubbs garaget.

Västfastigheter och Parkeringsbolaget Göteborg har under en längre tid fått in anmälningar om att fordon framförs hastigt och olämpligt på väg upp till personalparkeringen vid plan 5 i Per Dubbs garaget. Arbetsmiljön för de som städar i garaget påverkas samt risken för skador och kollisioner är högst föreliggande. Vidare påverkas trafikmiljön på utsidan i anslutning till garaget där fotgängare, cyklister, kollektivtrafik och bilister ska samverka.

Västfastigheter uppmanar VGRs personal till försiktighet och dämpa hastigheten vid framförande av fordon i Per Dubbs garaget.

Senast uppdaterad: 2021-05-20 10:42