Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Elin Augustsson - högskolepraktikant på Västfastigheter

Under sex veckor har vi haft förmånen att få ha Elin Augustsson som högskolepraktikant hos oss. Elin studerar samhällsbyggnadsteknik på Chalmers tekniska högskola med en inriktning inom infrastruktur och miljövetenskap.

- Jag har haft en fantastisk tid på Västfastigheter där jag direkt från första dagen fick börja jobba med mycket spännande och relevanta arbetsuppgifter, säger Elin Augustsson. 

Elin har haft sin praktik hos område teknik, säkerhet och miljö. Under sina sex veckor har hon arbetat med allt ifrån energideklarationer och underhållsplanering till wc-spolning med regnvatten.
- Jag har verkligen känt mig uppskattad och som en i gänget. Den här praktikplatsen har varit perfekt för mig då jag har ett stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor.

I september flyttar Elin till Bristol i England för att göra en utbytestermin.

- Det är alltid lika imponerande att se hur våra högskolepraktikanter självständigt kan arbeta med olika frågeställningar som är utvecklande för dem själva och som är till gagn för förvaltningen. Vi önskar Elin lycka till med sin utbytestermin och hoppas att våra vägar möts igen i framtiden. Det säger Ulf Krüger, områdeschef för teknik, säkerhet och miljö på Västfastigheter.

Senast uppdaterad: 2020-05-26 14:04