Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Parkera VGR - ny betaltjänst för personalparkering

Den 5 januari införs Parkera VGR som är ett nytt betalningssystem för personalparkering I VGR. Den nya parkeringstjänsten kommer att ersätta nuvarande betalningssystemet Whoosh. Övergången beräknas ske 5 januari 2019.

Parkeringstillstånd som har köpts i Whoosh är giltiga för den period de köpts in för. Den 4 januari stängdes Whoosh ned, vilket innebär att tillstånd köpta fram till dess gäller 30 dagar från inköpsdatum (exempel: ett parkeringstillstånd som du köper i Whoosh 4 januari 2019 gäller t.o.m 2 februari 2019).  Registrering av konto och köp för betaltjänsten Parkera VGR kan ske via webb och app. App har sedan en tid tillbaka varit igång på Google Play och nu finns app också tillgänglig på App Store för iphone (IOS). Via startsidan på Västfastigheters webb finner du information om parkering för respektive fastighet. Välj den fastighet det gäller för att hitta information om parkering.

Är du kund till Nordea och just nu har problem med dina banktransaktioner vid köp i betaltjänsten Parkera VGR?
Vi ber dig isåfall ringa Nordea och aktivera utlandsbetalning för att kortet ska godkännas för debitering. Problemet vid köp beror alltså inte på Parkera VGR:s betaltjänst.

Öppettider under sommaren för Parkera VGR Support:

För vecka 24-35 är telefonsupporten bemannad klockan 08-13.30. Du är också välkommen att maila dina ärenden för att komma i kontakt med oss!

 

Här kan du ladda ned en ppt-fil med information om Parkera VGR

Instruktion för betaltjänst Parkera VGR - så här gör du

Välj aktuell fastighet för att läsa mer om parkering och personalparkering


Support för Parkera VGR:

Webbplats Parkera VGR
skapa konto och köp tillstånd via datorn

Telefonnummer
010-441 35 00 knappval #5

E-post
parkering@vgregion.se

 

 


Senast uppdaterad: 2019-06-13 07:38