Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Problem vid uppdatering av parkeringsuppgifter för 2018

I samband med uppdateringen av nya avgifter för 2018 så uppstod problem med automatisk förnyelse av tillstånd och med vissa avgifter i Whooshs system. Kontrollavgifter som utfärdats under perioden 20 december 2017-10 januari 2018 på grund av att giltigt tillstånd saknas tas därför bort. Från och med årsskiftet finns det två tillstånd att välja på, dygnstillstånd eller natt- och helgtillstånd. Tänk på att välja rätt!

Godkänn automatisk förnyelse för 2018 års avgift

I månadsskiftet december-januari har inte automatisk förnyelse i Whoosh fungerat på grund av uppdateringen till 2018 års avgifter. Den automatiska förnyelsen har inte fungerat då Whoosh endast fått godkänt av dig som användare att göra en dragning från ditt bankkonto på avgiften för 2017 och inte för avgiften för 2018.

För att få igång automatiskt förnyelse av ditt tillstånd behöver du köpa ett tillstånd och kryssa i rutan för automatiskt förnyelse. Då har du godkänt att en dragning från ditt bankkonto får göras på 2018 års avgift.

Välj rätt tillstånd beroende när du parkerar

Från och med årsskiftet så finns inte längre alternativet dagtillstånd. Nu finns det två tillstånd att välja mellan. Välj rätt tillstånd beroende vilken tid du brukar parkera, dygnstillstånd eller natt- och helgtillstånd.

Då ska du välja dygnstillstånd

Välj dygnstillstånd om du behöver parkera under hela dygnet, alla dagar.

Då ska du välja natt- och helgtillstånd

Välj ett natt- och helgtillstånd om du behöver parkera klockan 18-8 på vardagar samt under hela dygnet på lördagar och söndagar.

Kontakt

vastfastigheter.kundtjanst@vgregion.se 010-441 35 00

Senast uppdaterad: 2018-03-19 12:51