Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tillfälliga tillstånd parkering Sahlgrenska

I samband med att i P-hus Ehrenströmsgatan stängs för underhåll mellan den 18 april och 20 maj öppnas 100 tillfälliga tillstånd i Parkera VGR som gäller i Per Dubbsgaraget våning 1-4

Detta tillstånd är enbart giltigt tillsammans med ordinarie personaltillstånd för Sahlgrenska sjukhuset. Du behöver således ha laddat hem båda tillstånden för att få lov att parkera i Per Dubbsgaraget.

Det finns 100 tillgängliga tillstånd och när dessa är slut hänvisas man enligt tidigare kommunikation till övriga personalparkeringsplatser i P-hus Dubbeldäckaren samt den tillfälliga ytan vid Medicinaregatan Norra.

Möjligheten att parkera i Per Dubbsgaraget är enbart tillgänglig för dessa 100-tillståndsinnehavare och upphör så snart underhållsarbetena i Ehrenströmsgaraget är avslutade inom en tillfällig överenskommelse mellan Västfastigheter och Göteborgs Parkering AB.

Senast uppdaterad: 2022-05-16 09:45