Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till vår nya webbplats!

Nu är vår nya webbplats lanserad, vastfastigheter.se. Webbplatsen är responsiv, vilket innebär att sidan anpassar sig till din skärm på datorn, surfplattan eller mobilen. Vi har tagit fram en tydligare navigation så att du som besöker vår sida enkelt kan hitta det du letar efter.

Det finns flera andra saker som är nya. Här nämner vi bara några av dem, resten kan du upptäcka på egen hand.

Samlad information om respektive fastighet

Varje fastighet har nu fått en egen sida, som du hittar under Fastigheter och projekt. Där hittar du information om våra ansvarsområden kopplad till respektive fastighet. 

Prenumerera på ett RSS-flöde

Via våra RSS-flöden kan du hålla dig uppdaterad om vad som publiceras på Västfastigheters webbplats på den fastighet du är intresserad av. Det kan till exempel vara nyheter om parkering, reservkraftprov eller om våra spännande projekt som pågår runtom i regionen.

Så här gör du för att prenumerera

För att följa ett RSS-flöde så behöver du en RSS-läsare. Flera webbläsare har inbyggda funktioner för det. 

  • Gå in på den eller de fastigheter du vill prenumerera på. 
  • På samlingssidan för fastigheten klicka på länken ”Prenumerera på RSS” för att starta en prenumeration.

Ny kontaktväg till kundtjänst

För att göra det enklare att kontakta vår kundtjänst kan du nu även lämna ett meddelande direkt på vår webbplats. Du kan även fortsättningsvis kontakta oss via mejl och telefon.

Kontakta kundtjänst

Senast uppdaterad: 2018-05-02 15:05