Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Västfastigheter informerar om ny betaltjänst för personalparkeringstillstånd

Ett helt nytt digitalt tillståndssystem för personalparkering – Parkera VGR – kommer att ersätta det nuvarande betalsystemet Whoosh. Övergången beräknas ske 5 januari 2019.

Västfastigheter och Enheten för parkering och fysisk tillgänglighet kommer nu under december månad att besöka olika sjukhus runt om i regionen för att informera om en ny betaltjänst för personalparkeringstillstånd som införs efter årsskiftet – Parkera VGR. Det är med hjälp av tjänsten Parkera VGR som personal kommer att kunna köpa sitt parkeringstillstånd, både via webb och via en app. Whoosh är tillgängligt fram till dess att övergången sker, men det är redan nu möjligt att med dator via webben registrera ett konto för betaltjänsten Parkera VGR. App är ännu inte i drift men från och med 5 januari 2019 kommer den att vara tillgänglig. Via startsidan på Västfastigheters webb finner du information om parkering för respektive fastighet. Välj den fastighet det gäller för att hitta information om parkering.

Dialogturné med information pågår i december

För att information ska nå ut på bästa möjliga sätt, görs olika insatser. Det som närmast står på tur är en inplanerad "dialogturné" i december månad. Medarbetare från enheten Parkering och fysisk tillgänglighet kommer då att besöka de aktuella arbetsplatserna och berätta om Västfastigheters nya digitala parkeringssystem. Personal har möjlighet att ställa frågor och får genomgång av hur det nya systemet fungerar.

Parkeringstillstånd endast för personal inom Västra Götalandsregionen

Det nya betalsystemet kommer att bli Västra Götalandsregionens egna – och parkeringstillstånd kommer endast att kunna köpas av personal, ej av allmänheten. En stor fördel med att Västra Götalandsregionen har hand om systemet är att kundtjänsten blir vår egen och skapar förutsättning till en nära relation och bra tillgänglighet.

Klicka här för att se när Västfastigheter kommer till din arbetsplats för att informera.

Frågor?

Kontakta Support för Parkera VGR: parkering@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-05-26 14:04