Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Beställning och felanmälan 2020

Använd vårt beställningssystem Weblord vid felanmälan eller beställning. I Weblord kan du sedan bevaka de felanmälningar och beställningar som du gjort. Vid akuta ärenden, ring alltid in din anmälan.

Här gör du din beställning eller felanmälan i Weblord

Externt inhyrda lokaler

Gäller ditt ärende en externt inhyrd lokal? Då väljer du det område där din lokal finns när du får frågan i vår kundtjänst.

Information om beställning och felanmälan för externt inhyrda lokaler

Beställning av skyltar 

Västra Götalandsregionen (VGR) har en egen skyltenhet i Göteborg som Västfastigheter har ansvar för. För att vara heltäckande och kunna erbjuda skylttjänster till hela VGR har Västfastigheter förutom den egna enheten även upphandlat externa leverantörer.

När du gjort din skyltbeställning i systemet säkerställer Västfastigheter att skyltarna tillverkas enligt VGR:s riktlinjer och anvisningar. Om du önskar kan vi eller vår externa leverantör besöka dig för att gå igenom beställningen på plats.

När skyltförslaget är klart skickas det till dig i pdf-format via mejl. Vi skickar även ett kostnadsförslag om du önskar. När förslaget godkänts kommer vi överens om en leveranstid. Räkna med att större projekt tar längre tid.

Anmälan av konstärende 

Verksamheter inom Västra Götalandsregionen kan anmäla behov av konst i samband med att verksamheten ska flytta, renovera eller bygga nytt. En verksamhet kan också vilja ha förändring av en konstkollektion som redan finns, återlämna eller anmäla att något konstverk är skadat.

Konsten är kostnadsfri och hanteras av konstenheten. Anmälan sker via särskilt formulär efter inloggning på Weblord.

Beställ inlogg till Weblord

Innan du kan beställa via Weblord behöver du beställa inloggningsuppgifter av oss. Tänk på att inloggningsuppgifterna gäller per ansvarsnummer och inte är personliga. 

Beställ inloggning i Weblord

Så här använder du Weblord

I Weblord kan du följa dina tidigare beställningar och felanmälningar. Tänk på att göra en order per beställning/felanmälan. Vad även noga med att lämna aktuella kontaktuppgifter så att vi lätt kan komma i kontakt med rätt person.

Användarmanual Weblord

Kundtjänst

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-11-09 11:56