Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Personalparkering Skaraborgs sjukhus Lidköping

Här hittar du information om personalparkering vid Skaraborgs sjukhus Lidköping.

Personalparkeringar är skyltade med "Personal, Giltigt P-tillstånd erfordras" och ska endast användas av personal inom Västra Götalandsregionen under arbetstid. Du behöver ett digitalt personaltillstånd för att parkera på personalparkeringar. Personaltillståndet gäller bara för personalparkeringar. 

Det finns inte någon garanti för att du alltid hittar en plats direkt. Vissa tider är det färre lediga platser än annars, exempelvis när två arbetspass överlappar varandra mitt på dagen. Oftast finns då platser lite längre bort än normalt.

Parkeringstillstånd

Parkeringstillstånden är giltiga i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

50 kronor. Hela dygnet, alla dagar. 

Natt och helg

30 kronor. Klockan 18–8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag.

Parkering på fler adresser

Ett parkeringstillstånd för Skaraborgs sjukhus Lidköping är även giltigt på Skaraborgs sjukhus Falköping, Skaraborgs sjukhus Mariestad och Skaraborgs sjukhus Skövde (tillstånd köpt inom SkaS är giltigt på alla sjukhus i SkaS).

 

Senast uppdaterad: 2020-10-14 15:03