Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny gång- och cykelbro ska byggas över Mölndalsån

Publicerad: Uppdaterad:

Mölndals stad genomför förbättringar och olika byggprojekt kommer att påverka trafikens framkomlighet under perioden augusti till november 2019.

Vi vill informera lite om vad som är på gång i området kring Mölndals sjukhus och som kommer att påbörjas i slutet av sommaren. Ett av byggarbetena är en ny gång- och cykelbro över Mölndalsån. Det är den gamla gångbron ”Lasarettspången” som ska rivas och ersättas med en helt ny. I samband med detta kommer en del av Södra Ågatan att byggas om. Det ska också byggas en gång- och cykelväg mellan den nya bron och den befintliga gång- och cykelbron över E6:an.

Begränsad framkomlighet för trafik

Trafiken påverkas med begränsad framkomlighet och under kortare perioder kommer en del av Södra Ågatan, förbi arbetsområdet, att helt stängas för trafik. Startskottet för dessa arbeten blir i början av augusti och i slutet av november beräknas allt vara klart.

Här finner du A4-dokument med kartan (för utskrift)


Publicerad:
Uppdaterad: