Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Personalparkering Mölndals sjukhus

Här hittar du information om personalparkering vid Mölndals sjukhus.

Personalparkeringar är skyltade med "Personal, Giltigt P-tillstånd erfordras" och ska endast användas av personal inom Västra Götalandsregionen under arbetstid. Du behöver ett digitalt personaltillstånd för att parkera på personalparkeringar. Personaltillståndet gäller bara för personalparkeringar.  

Det finns inte någon garanti för att du alltid hittar en plats direkt. Vissa tider är det färre lediga platser än annars, exempelvis när två arbetspass överlappar varandra mitt på dagen. Oftast finns då platser lite längre bort än normalt.

För personalparkering vid Mölndals sjukhus krävs behörighetskort för att komma in till det låsta p-området och p-huset samt ett giltigt personalparkeringstillstånd.

Parkeringstillstånd

Ett parkeringstillstånd är giltigt i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

400 kronor. Hela dygnet, alla dagar. 

Natt och helg

240 kronor. Klockan 18–8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag.

Dygnstillstånd enstaka dagar

75 kronor.

Här kan du parkera

Gamla parkeringshuset 

Det gamla parkeringshuset ligger i närheten av akuten. Personal kan parkera på halva plan två och hela plan tre, vardagar klockan 12.00-8.00 och dygnet runt på helger. Följ skyltning på plats!

Nya parkeringshuset 

Personalparkeringshuset är beläget på Södra Ågatan. För tillträde till Parkeringshuset krävs ett giltigt behörighetskort inom VGR. Alla plan är till för personal. 

Parkering på fler adresser

Ett parkeringstillstånd för Mölndals sjukhus är även giltigt på Östra sjukhuset, Högsbo sjukhus och Sahlgrenska sjukhuset. 

Parkering gäller på markerade parkeringsplatser. 

Kundtjänst

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Support för Parkera VGR

Telefonnummer
010-441 35 00 knappval #5

E-post
parkering@vgregion.se

Webbplats
https://vastfastigheter-permit.giantleap.no

Senast uppdaterad: 2023-06-21 09:11