Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tillfälliga förändringar avseende personalparkering Östra Sjukhuset

Västfastigheter informerar om tillfälliga förändringar avseende personalparkering Östra Sjukhuset

Regionstyrelsen för Västra Götalandsregionen fattade den 16 april beslut om avgiftsfri personalparkering i syfte att minska smittspridningen under pågående pandemi som efter omprövning gäller fram till den 31 december 2020. Detta beslut i kombination med att pågående projekt har behövt stänga ned 40 parkeringsplatser vid parkering P4 har ökat trycket på kvarvarande personalparkeringsplatser.

Västfastigheter kommer att tillfälligt skylta 48 platser på parkering P3 till personalparkering. Vidare kommer parkering P7 vid Vitaminvägen att utökas med 13 personalparkeringsplatser och parkering P12 ovan Vitaminvägen där ett 20 tal lediga platser återfinns dagligen kommer att öppnas även för personal. Beläggningsmätningar visar vidare på att det oftast finns ett 40 tal lediga platser i personalparkeringsgaraget vid Vitaminvägen.

Samtliga åtgärder är temporära under rådande Regionstyrelsebeslut och effekten på besökarnas tillgänglighet till vården kommer kontinuerligt att följas upp så att den primärt är säkerställd.

Samtliga förändringar kommer att skyltas om under måndagen den 7 september.

Nedan bild visar tillgängliga personalparkeringsytor vid Östra Sjukhuset.