Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hållbarhet

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och fastighetsförvaltare. Genom vår verksamhet påverkar vi människors vardag och miljö, både nu och i framtiden. Hållbarhet över tid är så viktigt för oss att den är en del av vår vision: "Tillsammans skapar vi hållbara miljöer". I vår hållbarhetsplan ingår fem fokusområden, som spänner över ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Nyheter hållbarhet

Vårdens specialavfall är en del av det avfall som genereras och hanteras inom sjukhusen. I Västra Götalandsregionen produceras nästan tio tusen ton avfall per år. Hur arbetar vi för att avfallen ska minska?

Parkera och ladda på en och samma gång! Arbetet som pågått under en tid med ombyggnad och installation av nya laddstolpar är klart. Flertalet parkeringsområden för olika sjukhus inom regionen erbjuder nu möjlighet att ladda el- eller hybridbil under parkeringstid.

För femte året publiceras Öppna jämförelser, Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) genomgång av miljöarbetet i regioner och landsting 2018 för att stimulera lärandet och förbättra verksamheterna. VGR placerar sig ungefär på mitten på listan.

Senast uppdaterad: 2018-06-13 09:37