Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sahlgrenska sjukhuset

Bildkollage Sahlgrenska sjukhuset

Sahlgrenska sjukhuset ligger centralt i Göteborg och är en del av förvaltningen Sahlgrenska Universitetssjukhuset som är Sveriges största sjukhus och ett av de större universitetssjukhusen i Europa.

Besök sjukhusets webbplats för vårdinformation.

Byggprojekt på fastigheten

  • På grund av flera olika byggprojekt är framkomligheten på Sahlgrenska sjukhuset påverkad. Detta drabbar såväl körvägar som tillgång på parkering. Vi är medvetna om att detta är utmanande för både patienter och personal på området och vi arbetar på olika sätt med att lösa situationen så bra som möjligt.

  • Med Sahlgrenska Life utvecklar Västra Götalandsregionen och Göteborgs universitet tillsammans verksamheter och byggnader för ledande forskning, utbildning, vård och innovation. Syftet är att omsätta nya upptäckter och innovationer till konkret nytta för fler patienter.

  • Hösten 2022 kommer Västfastigheter tillsammans med entreprenören Västsvensk markservice gräva ner rör för värmeåtervinning på Sahlgrenskatomten. Projektet är en del i att nå regionens långsiktiga mål om halverad energianvändningen till 2030.

Sofia Svala

Fastighetsförvaltare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Lotta Norlander

Fastighetsförvaltare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Zinar Kozad

Fastighetsförvaltare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-06-22 13:05