Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sahlgrenska sjukhuset

Bildkollage Sahlgrenska sjukhuset

Sahlgrenska sjukhuset ligger centralt i Göteborg och är en del av förvaltningen Sahlgrenska Universitetssjukhuset som är Sveriges största sjukhus och ett av de större universitetssjukhusen i Europa.

Besök sjukhusets webbplats för vårdinformation.

Byggprojekt på fastigheten

  • Med Sahlgrenska Life utvecklar Västra Götalandsregionen och Göteborgs universitet tillsammans verksamheter och byggnader för ledande forskning, utbildning, vård och innovation. Syftet är att omsätta nya upptäckter och innovationer till konkret nytta för fler patienter.

  • Hösten 2022 kommer Västfastigheter tillsammans med entreprenören Västsvensk markservice gräva ner rör för värmeåtervinning på Sahlgrenskatomten. Projektet är en del i att nå regionens långsiktiga mål om halverad energianvändningen till 2030.

  • Sahlgrenska Life är en investering för framtidens forskning och vård. Genom att utveckla verksamheter och byggnader skapar Västra Götalandsregionen och Göteborgs universitet konkurrenskraftiga miljöer för ledande forskning, utbildning, vård och innovation.

Lotta Norlander

Fastighetsförvaltare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Zinar Kozad

Fastighetsförvaltare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-10-10 10:44