Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Spårvagnsdepåer

Spårvagnsdepå

För att spårvagnstrafiken ska fungera i Göteborg krävs ett bra nätverk av spårvagnsdepåer. På depåerna sköts skötsel och underhåll av spårvagnar, där finns också personalutrymmen, verkstäder och uppställningsplatser.

Till och med år 2019 ägdes samtliga spårvagnsdepåer av Göteborgs Stad, men från och med år 2020 lämnas ansvaret för förvaltning av fastigheterna över till Fastighet, stöd och service.

Fastighet, stöd och service förvaltar och renoverar vid behov fastigheterna så att de fungerar och är anpassade till den fordonsflotta som trafikerar spårvagnsnätet i Göteborg.

Utveckling och nya projekt

Fastighet, stöd och service samarbetar med Västtrafik vad gäller arbetet med spårvagnsdepåerna. Tillsammans med Västtrafik arbetar vi strategiskt och operativt för att garantera att spårvagnstrafiken har de depåer som krävs för de satsningar som görs på spårvagnar i framtiden.

Kundtjänst

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kontakt förvaltare och projektledare

Senast uppdaterad: 2023-12-04 09:44