Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Personalparkering Angereds Närsjukhus

Här hittar du information om personalparkering vid Angereds Närsjukhus.

På Angereds Närsjukhus gäller speciella regler för personalparkering. Det finns 80 månadstillstånd tillgängliga per månad för personal med hemvist Angereds Närsjukhus.

Vidare finns 5 dagstillstånd tillgängliga för personal som har behov att parkera enstaka dagar.

Parkering endast tillåten under garagets öppettider, vardagar kl. 05:45-20:30. Under kvällar, nätter och helger råder parkeringsförbud.

Personalparkeringar är skyltade med "Personal, Giltigt P-tillstånd erfordras" och de 5 dagsparkeringarna är skyltade ”Särskilt tillstånd, Personal, Dagstillstånd”

Du behöver ett digitalt personaltillstånd för att parkera på personalparkeringar. Personaltillståndet gäller bara för personalparkeringar. 

Parkeringstillstånd

Ett parkeringstillstånd är giltigt i 30 dagar från det datum du väljer. Tillstånden gäller endast på parkeringsplatser för personal. Det finns olika tillstånd att välja på beroende på när du vill parkera:

Dygn

400 kronor. Vardagar, 05:45-20:30

Dagstillstånd enstaka dagar

30 kronor.

Kundtjänst

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Support för Parkera VGR

Telefonnummer
010-441 35 00 knappval #5

E-post
parkering@vgregion.se

Webbplats
https://vastfastigheter-permit.giantleap.no

Senast uppdaterad: 2023-06-20 08:08