Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Övriga projekt

Projekt

 • Ritning för Axevalla Hästcentrum

  Naturbruksförvaltningen i Västra Götalandsregionen bedriver utbildningsverksamhet på fyra platser; naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Axevalla och Uddetorp där även Biologiska Yrkeshögskolan i Skara ligger.

 • Illustration med färgglada siluetter och texterna "Nödvändigt för 10 procent av befolkningen", "Bekvämt för 100 procent av befolkningen" och "Bra för 40 procent av befolkningen".

  Vi arbetar med att åtgärda enkelt avhjälpta hinder för att öka tillgängligheten i Västra Götalandsregionens lokaler.

 • Page list icon

  Västfastigheter är sedan år 2014 ansluten till det nationella systemet Program för teknisk standard. PTS är ett stöd i byggprocessen och ska underlätta arbetet med att bygga ändamålsenliga lokaler för hälso- och sjukvården så att de kan möta samhällets behov av vård – i dag och i framtiden.

 • Page list icon

  Bygget av ett specialistsjukhus centralt på Hisingen är ett steg i att utveckla och modernisera Västra Götalandsregionens sjukvård.

Senast uppdaterad: 2021-02-22 11:24