Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sahlgrenska sjukhuset - tillfälliga bakjoursparkeringar

Västfastigheter bygg och förvaltning informerar kring tillfälliga bakjoursparkeringar .

Från och med 30 november till 19 december samt 17 januari till 17 februari 2024 kommer hela besöksparkeringsytan vid Bruna stråket vara avstängd på grund av lyft och montage av paviljonger. Påverkan kommer vara mycket stor på besökarnas tillgänglighet till våra fastigheter vilket även kan påverka tillgängligheten för jourinställelseplatser i händelse av fullbelagda parkeringsytor i övrigt på tomten.

För att tillgodose platskapacitet för jourinställelse kommer Västfastigheter inför dessa arbeten att skapa tillfälliga parkeringsplatser för jourinställelse.

Dessa parkeringsplatser kommer vara skyltade med texten ”Reserverade platser bakjour” och en tidsangivelse under vilken uppställning är tillåten. För uppställning vid dessa platser gäller även att fordonet har ett giltigt jourinställelsetillstånd.

Observera att det är tiden på skylten som gäller då vissa av dessa platser enbart medger uppställning till kl 08 trots att tillståndet medger till kl 13. Detta pga av att platserna valts ut som lämpliga under jourtid men ej under dagtid.

Platserna kommer enbart att finnas tillgängliga under ovan 2 presenterade etapper och kommer täckas över mellan etapperna samt tas ned så snart paviljongsmontaget är färdigsställt.

Ordinarie rutin för jourinställelsetillstånd för övriga parkeringsytor gäller självklart simultant med dessa tillfälliga åtgärder.

Platser numrerade 1-3 i karta nedan medger uppställning mot jourinställelsetillstånd alla dagar mellan kl 17-08.

Platser numrerade 4-5 i karta nedan medger uppställning mot jourinställelsetillstånd alla dagar mellan kl 17-13.

Platser numrerade 6 i karta nedan medger uppställning mot jourinställelsetillstånd/bakjourstillstånd dygnet runt. Observera att dessa platser enbart ska nyttjas för jourinställelse/jourverksamhet mellan SU-tomterna och ej under ordinarie schemalagd arbetstid.

Se karta med hänvisning till de tillfälliga jourplatserna

Senast uppdaterad: 2023-11-21 10:42